Nog een 'Interview with the Vampire'-serie op komst

Nog een Interview with the Vampire-serie op komst

Mayfair Witches van Anne Rice krijgt straks een serie, naast Interview with the Vampire.

Jim Pedd, 3 december 2021 om 10:41

Na Interview with the Vampire seizoen 1, komt AMC met de serie Anne Rice's Mayfair Witches. De serie baseert zich op Lives of the Mayfair Witches, de naam die de boekentrilogie van Rice draagt.
Vorig jaar kocht AMC de rechten op achttien van de boeken van schrijfster Rice, waaronder die in de Mayfair Witches-trilogie en de complete The Vampire Chronicles.

Acht afleveringen
In een statement laat AMC weten dat er een eerste seizoen besteld is, met acht afleveringen. De serie moet eind 2022 debuteren en dat is dan na Interview with the Vampire.

Mayfair Witches draait om een neurochirurg die ontdekt dat ze erfgename is van een familie van heksen. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten, wordt ze gedwongen om een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lastig valt onder ogen te komen.

AMC in een statement over de serie: "De wereld van heksen heeft al eeuwen gefascineerd en ons angst aangejaagd. Anne Rice's eigen visie op heksen verkent iets nieuws: vrouwen die machtig zijn en vrouwen die bruut zijn. Daarmee komen onze huidige machtsstructuren op hun kop te staan."

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Interview with the Vampire, Mayfair Witches, Anne Rice

Populair nieuws