Poll: Welke serie heeft het beste einde?

Zoveel klassiekers en maar één keuze!

Jim Pedd, 6 februari 2015 13:28

Aan alles komt een eind. Dus ook aan je favoriete televisieserie. De ene keer eindigt dat goed en de andere keer een stuk minder. Maar meestal heerst er veel discussie over het einde van een televisieserie. De ene criticus vindt het maar niks en de ander is er helemaal dol op. Op het forum werd al een discussie begonnen over de eindes van serie en dat leek ons een mooie aanleiding daar eens een poll over te organiseren.
Hieronder tref je een lijst aan met televisieseries die de afgelopen jaren tot een einde kwamen. De ene keer waren critici er dolenthousiast over en de andere keer minder. Over sommige eindes, zoals dat van The Sopranos, wordt nog altijd gesproken.

Een ander voorbeeld van een einde waar nog discussie over heerst, is dat van LOST. Sommigen vinden het einde van de serie maar niks, maar anderen noemen het een geweldige oplossing voor de grote hoeveelheid onoplosbare mysteries die de makers de kijker met de jaren voorschotelden.

Breaking Bad wordt verder vaak genoemd als een serie met een finale die geweldig is. Alles wordt netjes opgelost en dat vinden mensen vaak erg prettig. Sommige critici vonden echter dat de zaken wel heel makkelijk gaan voor Bryan Cranstons Walter White.

Zoals je merkt, heerst er dus vaak verdeeldheid over het einde van een televisieserie. Hieronder hebben we een lijst opgesteld met vijftien populaire series, waarvan de eindes vaak geprezen worden. Wij vragen ons af, welke volgens jou het beste einde heeft. Mocht je een andere serie geweldig vinden eindigen, horen we dat graag in de reacties.Lees meer over: poll, eindes, serie, finale, the sopranos, lost, breaking bad, bryan cranston

Populair nieuws