Arrow vecht tegen Arrow op teaserfoto

Arrow vecht tegen Arrow op teaserfoto

Wat is er aan de hand in de serie van The CW?

Jim Pedd, 10 februari 2015 12:27

De opnames voor nieuwe afleveringen van het derde seizoen van The CW-serie Arrow zijn volop bezig. In het kader daarvan plaatste hoofdrolspeler Stephen Amell een opmerkelijke foto op zijn Facebook-account. Hieronder kan je een foto zien waarin hij het opneemt tegen zichzelf. "Geweldig om weer te werken deze week, en tegen mezelf te vechten. Wacht... Wat?"
Veel details wilde Amell vervolgens niet geven over de context van de afbeelding. Hij maakte allereerst duidelijk dat het niet om de aflevering Canaries gaat. "Het stamt niet van de aflevering van deze week," aldus Amell. Wie er dan onder het masker zit is de vraag. Daar zijn natuurlijk wel meerdere theorieën over.

Eén is dat Thea Queen (Willa Holland) de kap draagt. Ze zou zich bij Team Arrow voegen en de superheld Speedy worden. Een andere theorie is dat het personage Malcolm Merlyn (John Barrowman) is. Hij zou Arrow willen trainen zodat hij Ra’s Al Ghul (Matt Nable) kan verslaan en misschien betreft de afbeelding een training. Een laatste theorie is, dat het een metamens betreft, iemand met superkrachten die Arrow nadoet.

Wat denken jullie dat onderstaande foto betekent?Lees meer over: Arrow, the cw, teaser, stephen amell, canaries, thea queen, willa holland, team arrow, speedy, malcolm merlyn, john barrowman, ras al ghul, matt nable

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws