search
Drie nieuwe namen voor Marvels 'A.K.A. Jessica Jones'
Series / Nieuws

Drie nieuwe namen voor Marvels 'A.K.A. Jessica Jones'

Extra gezelschap voor de voormalige superheldin die haar leven besluit te veranderen en als privédetective aan de slag gaat.

Er zijn drie nieuwe namen toegevoegd aan de cast van Netflix's gloednieuwe Marvel-serie A.K.A. Jessica Jones. Het gaat om Eka Darville (Empire, The Originals), Erin Moriarty (The Kings of Summer, True Detective) en Wil Traval (Red Window, Primal). De serie gaat over Jessica Jones, een superheld die haar eigen detectivebureau is gestart in New York City en andere superhelden helpt met hun onderzoeken.


Darville gaat Malcolm spelen, een buurman van Jessica Jones (Krysten Ritter). Hun paden kruisen elkander op een verrassende manier. Verder is Traval een politieman die zijn baan bijzonder serieus neemt. Tot slot heeft Moriarty getekend voor de rol van Hope, een jongedame die gebruikmaakt van de diensten van Alias Investigations.

De rest van de cast bestaat uit o.a. David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Patsy Walker), Mike Colter (Luke Cage) en Carrie-Ann Moss (Harper). Het eerste seizoen van A.K.A. Jessica Jones, dertien afleveringen in totaal, gaat later dit jaar in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen