Is dit personage in 'Ozark' eigenlijk de geheime grote schurk?

Is dit personage in 'Ozark' de grote schurk?

In Ozark zien we heel wat misdadige personages. Maar is Wendy eigenlijk de slechtste van het stel?

Bram de Groot, 29 januari 2022 13:46

In Ozark zien we heel wat slechte personages voorbij komen. Zelfs de hoofdpersonages zijn niet zuiver te noemen, ondanks dat ze flink onder druk worden gezet. Maar kan het personage Wendy van actrice Laura Linney een slechterik genoemd worden?
Je zou zelfs zo ver kunnen gaan om te denken dat Wendy de grootste schurk is in de serie. Hoe denkt de actrice haar eigenlijk zelf over. Linney sprak erover met GQ.

Is Wendy een schurk in Ozark?
"Ik weet niet of zij de slechterik is. Ze gedraagt zich zeker niet goed," zegt de lachende Linney. "Het is geen personage dat je wilt zijn, hoop ik. Ik weet niet of zij de slechterik is, want ze probeert haar familie niet te kwetsen. Ze probeert haar familie te redden."

"Ik denk dat als ze actief, opzettelijk zou proberen haar familie te laten ontsporen, ze een echte schurk zou zijn. Normaal gesproken is de schurk de persoon die achter de hoofdpersoon aangaat en de hoofdpersoon probeert te dwarsbomen. Dat is niet wie ze is," voegde de actrice toe. "Ik weet niet precies wat ze is, maar dat is ze niet."

De eerste zeven afleveringen van seizoen vier staat nu op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer deel twee te zien zal zijn op de streamingdienst.

Bron: GQ

Lees meer over: Ozark, Netflix, Jason Bateman, Laura Linney, Byrde, Wendy

Populair nieuws