Nieuwe foto's 'Thunderbirds Are Go!'

We zien Brains, Lady Penelope en Parker.

Jim Pedd, 27-02-2015 16:42

Drie personages van Thundersbirds Are Go! zijn onthuld. Het betreft Brains, Lady Penelope en Parker, die allemaal uiteraard ook in de oorspronkelijke serie uit de jaren zestig te zien waren. De rol van Lady P wordt ingesproken door Rosamund Pike en David Graham spreekt de stem in van Agent Parker. Verder is Kayvan Novak het personage Brains.
De serie wordt omschreven als een opnieuw uitgevonden variant op de oorspronkelijke serie van Gerry en Sylvia Anderson. De serie moet verder een combinatie van computeranimatie en live-action miniatuur sets bieden. Verantwoordelijk voor de fysieke effecten is de Weta Workshop.

Thunderbirds Are Go! speelt zich af in de eenentwintigste eeuw en volgt de leden van de Thunderbirds, een benefietorganisatie die zich erop richt mensen in nood te helpen. Daarnaast vechten ze tegen een schijnbaar alomtegenwoordige vijand.




Bron: ComingSoon

Lees meer over: Thunderbirds are go, itv, rosamund pike, david graham, kayvan novak, brains, lady penelope, parker, thunderbirds, remake, serie, fotos, weta workshop, gerry anderson, sylvia anderson

Populair nieuws