search
Eerste trailer 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'!

Prime Video laat de eerste beelden van The Lord of the Rings: The Rings of Power zien.

1 miljard dollar. Zoveel geld zit er in het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Daarmee is het de duurste televisieserie ooit. Geen wonder dus dat Prime Video al in februari begonnen is met de marketing, waar de serie tot 2 september op zich laat wachten.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie die zich in de Tweede Era van Midden-Aarde afspeelt. Hij speelt zich daarmee duizenden jaren voor de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings af. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en draait om alle grote gebeurtenissen van de Tweede Era. Denk aan het smeden van de Rings of Power, de opkomst van de duistere heer Sauron, aan het verhaal van het eilandkoninkrijk Númenor en de laatste alliantie tussen mensen en elfen.

De eerste trailer
The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft nu z'n eerste trailer gekregen, nadat eerder vorige week de eerste foto's werden vrijgegeven. We volgen verschillende bekende, maar ook een paar nieuwe personages en het geheel wordt gelanceerd met de aflevering Shadow of the Past.

De hoofdpersoon lijkt Galadriel te zijn, een elf die gelooft dat het kwaad terugkeert naar Midden-Aarde. Naast haar zien we ook Elrond, een half-mens en half-elf. Dan is er Durin IV, prins van de dwergenstad Khazad-dum en Bronwyn (een mensenmoeder en genezeres).



Vanaf 2 september kan je The Lord of the Rings: The Rings of Power zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen