search
Hoe staat het met die toffe 'Batman'-serie van HBO Max?
Series / Nieuws

Hoe staat het met die toffe 'Batman'-serie van HBO Max?

Jeffrey Wright komt met een update over de spin-off serie van The Batman.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Batman-acteur Jeffrey Wright, die de rol van Jim Gordon in de nieuwe film speelt, heeft gesprekken gevoerd over de Gotham City Police Departement ofwel Gotham City P.D.-serie die gemaakt wordt.

Straks zien we op het witte doek weer een nieuwe versie van Batman verschijnen, ditmaal gespeeld door acteur Robert Pattinson als Bruce Wayne. We krijgen geen oorsprongsverhaal te zien, in plaats daarvan is de nieuwe Batman al twee jaar bezig met het bestrijden van de misdaad in zijn stad Gotham City.

The Batman-serie
Warner Bros, onthulde dat de makers al bezig zijn met een aantal spin-offs. Een daarvan werd al vorig jaar aangekondigd en speelt zich af tijdens het eerste jaar van Batman als bestrijder van de misdaad. Een tweede serie draait om Oswald Cobblepot, ofwel The Penguin.

Jeffrey Wright schijnt in elk geval betrokken te zijn bij de Gotham City P.D.-serie. Maar de acteur laat nu weten dat het allemaal net iets anders zit.

Hij blijkt namelijk hooguit gesprekken gevoerd te hebben en niet per se daarin te willen spelen.

"Het oppervlak is nog niet eens heel diep bekeken als je het mij vraagt. Deels omdat ik mij er vooral op gefocust heb om de film gemaakt te krijgen en laten we die maar uitbrengen en zien hoe het gaat daarna. Ik bedoel, ik heb er verder niet over nagedacht, al zijn er wel wat gesprekken gevoerd."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen