search
Eerste trailer 'Nerd Court'
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Nerd Court'

Webserie waarin twee nerds in een rechtszaal kibbelen over zaken die alleen nerds aangaan.



Hierboven vind je de trailer van Nerd Court, een nieuwe webserie van Star Wars-scenarist Gary Whitta. In de show worden twee nerds in een rechtszaal geplaatst om te kibbelen over zaken die alleen nerds aangaan. De regie staat op naam van Adam Stein, terwijl Whitta verder ook nog als uitvoerd producent fungeert.

Stein: "We hebben een geweldige tijd gehad tijdens het maken van Nerd Court, met enkele uitermate grappige nerds die de zaken met veel passie aannamen. De debatten zijn echt, aangekleed met een parodie op traditionele rechtszaakseries. Er zijn ook onverwachte wendingen, want Nerd Court is een plek waar alles kan gebeuren. Hierbij moet je denken aan tijdreisparadoxen en magische spreuken, maar ook verrassingsbezoekjes van fictieve personages en nerd-idolen."

Whitta: "Ik heb altijd gedacht dat fans van sciencefiction, fantasy, comics en games een eigen toegewijd forum nodig hebben waarin kan worden gediscussieerd over zaken die voor verdeling zorgen. Daarom hebben we Nerd Court in het leven geroepen. Deze eerste afleveringen waren geweldig om te maken en ik hoop dat we er nog lang mee door kunnen gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen