search
Kostuum van 'Supergirl' onthuld
Series / Nieuws

Kostuum van 'Supergirl' onthuld

Kostuum van Supermans nichtje is ontworpen door Oscar-winnaar Colleen Atwood.

De eerste foto's van Melissa Benoist als Supergirl en daarmee ook de eerste beelden van het kostuum zijn onthuld. In deze nieuwe superheldenserie van CBS zal Benoist de titelrol spelen. Het kostuum is ontworpen door Colleen Atwood, die ook de kostuums ontwierp voor andere DC Comics tv-series The Flash en Arrow.


Atwood werd elf maal genomineerd voor een Oscar voor haar kledingontwerpen en won het beeldje drie keer. Zij is onder meer het brein achter de kleding van de films Into the Woods, Alice in Wonderland, Memoirs of a Geisha en Chicago.

Supergirl is uiteraard gebaseerd op personages uit de comics van DC Comics en gaat over Kara Zor-El, die naar de aarde komt nadat Krypton is verwoest. Ze is het nichtje van Superman, maar houdt haar eigen krachten jarenlang verborgen. Wanneer ze 24 is, besluit ze haar krachten te omarmen en wordt ze net zo bekend als haar neef.

Benoist speelde onder meer in The Good Wife en was te zien in de film Whiplash, maar ze is vooral bekend van haar rol als Marley Rose in Glee.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen