search
Netflix kondigt gloednieuwe 'Kung Fu Panda'-serie aan
Series / Nieuws

Netflix kondigt gloednieuwe 'Kung Fu Panda'-serie aan

De gloednieuwe animatieserie zou bovendien reeds vrij binnenkort te zien moeten zijn op Netflix...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft de gloednieuwe animatieserie Kung Fu Panda: The Dragon Knight aangekondigd. De serie wordt geproduceerd door DreamWorks Animation.

In de animatieserie Kung Fu Panda: The Dragon Knight trekken Po en de Engelse ridder Wandering Blade er samen op uit met als doel om als eerste een collectie van vier krachtige wapens in bezit te krijgen. Natuurlijk moeten ze op die manier ook de wereld van de ondergang zien te redden. Onderweg blijkt al snel dat de twee ook nog eens heel wat van elkaar kunnen leren.

DreamWorks Animation
Verantwoordelijk voor de productie van deze nieuwe animatieserie is DreamWorks Animation. De uitvoerende producenten luisteren naar namen als Peter Hastings en Shaunt Nigoghossian.

Voor fans van Kung Fu Panda is de aankondiging natuurlijk een Godsgeschenk. Het is namelijk voor het eerst dat er nog eens een project rond verschijnt sinds de lancering van Kung Fu Panda 3 in het jaar 2016.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight zou volgens Netflix binnenkort al te zien moeten zijn. Wanneer dat precies het geval zal zijn werd evenwel nog niet bekend gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen