Blik op Mark Hamills Trickster in 'The Flash'

Blik op Mark Hamills Trickster in The Flash

En Doug Jones is in een aflevering van de hitserie te zien.

Jim Pedd, 24 maart 2015 10:13

Comic Book Resources heeft drie foto’s van een gloednieuwe aflevering van The CWs The Flash, waarop we een beeld van Mark Hamill krijgen. Hij speelt de rol van Trickster, die hij in de serie in 1990 ook al eens speelde. In deze aflevering heeft Grant Gustins The Flash de hulp nodig van Hamills Trickster, als een copycat actief blijkt te zijn in Central City.
Daarnaast zien we op de foto's ook John Wesley Shipp, die de rol van Barry Allens vader Henry speelt. Daarmee zijn Hamill en Shipp voor het eerst in 25 jaar verenigd op het kleine scherm.Verder mag Doug Jones naar Starling City, om de superslechterik Deathbolt te spelen in de Arrow-aflevering Broken Arrow. Nu blijkt dat de The CW versie van het DC Comics universum nog niet verlost is van de slechterik. Hij mag ook spelen in The Flash, in de aflevering Rogue Air. Jones maakte het nieuws zelf bekend, middels onderstaande Tweet.


Lees meer over: Bthe flash, mark hamill, the cw, trickster, grant gustin, central city, john wesley shipp, henry allen, doug jones, starling city, arrow, borken arrow, rogue air, the cw

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws