Deze 3 series overwinnen alles op Netflix

Deze 3 series overwinnen alles op Netflix

Netflix heeft een mooi lijstje met veelbekeken series op dit moment, waaronder drie echte tophits!

Jim Pedd, 3 juli 2022 08:36

Elke zondag zetten we op een rij welke series het beste scoren op Netflix. Deze week doen we dat natuurlijk ook weer! En zien we een wel heel bekende top drie ontstaan.
Deze week staat The Umbrella Academy nog net bovenaan het lijstje met meest bekeken series op de streamingdienst. Gevolgd door Stranger Things, dat ongetwijfeld een boost gekregen heeft van de twee laatste afleveringen die men online heeft gezet van dit vierde seizoen. En dan is er nog het afsluitende deel van Peaky Blinders, dat weer gewoon goed scoort.

De top drie
Hieronder zetten we de drie meest bekeken series op Netflix op dit moment op een rij:

1. The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

2. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

3. Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Lees meer over: Netflix, kijkcijfers, top 3

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws