Nieuwe series an afleveringen op HISTORY

Nieuwe series an afleveringen op HISTORY

Onder meer nieuwe 'Counting Cars', 'Search for the Lost Giants', 'Swamp People' en 'Pawn Stars'.

Michelle Iwema, 24 april 2015 om 08:00

Op de zender HISTORY gaan in mei twee programma’s landelijk in première namelijk Counting Cars Seizoen 4 en Pawn Stars en Pawn Stars SA. Daarnaast zijn er nieuwe afleveringen te zien van een aantal andere series op het net. Het overzicht van wat we kunnen verwachten op een rij.
Counting Cars Seizoen 4
Iedere donderdag vanaf 28 mei om 22:00 uur
De Sin City legende keert terug met fonkelnieuwe afleveringen van Counting Cars. Wanneer Danny ‘the Count’ Koker een auto ziet die hij wil hebben, doet hij er alles voor om het te krijgen en schroomt er niet voor om nietsvermoedende eigenaren ter plekke een bod te doen. Van vintage Thunderbirds tot klassieke Corvettes, speelgoedauto’s of opgevoerde motorvoertuigen met zijspan, Danny en zijn team van Count’s Kustoms laten zich niet tegenhouden om de beste voertuigen aller tijden op de kop te tikken.
 

Search for the Lost Giants Seizoen 1
Iedere woensdag om 22:00 uur
Een aantal jaren geleden ontdekten de gebroeders Vieira een aantal stenen bouwwerken en tunnels die mogelijk duidden op een verloren gewaande beschaving; één die niet in de geschiedenisboeken voorkomt. Nader onderzoek leidde hen naar een nog ijzingwekkender ontdekking: in het hart van deze verdwenen beschaving leefde een ras van reusachtige humanoïden, die ooit rondzwierven door heel Noord-Amerika. In Search for the Lost Giants volgen we de gebroeders Vieira naar geheime kamers, ondergrondse tunnels en mysterieuze begraafplaatsen, waar ze op zoek gaan naar dat ene bot, die ene haar of een DNA-streng, waarmee ze dit geheime hoofdstuk uit de Amerikaanse geschiedenis kunnen ontrafelen.
 
Swamp People Seizoen 5
Iedere woensdag om 21:00 uur
In een verre uithoek van Louisiana ligt het grootste moeras van het land – een verborgen wereld waar de natuur regeert en de mens terugslaat. De Cajuns wonen in deze vijandige wereld waar ze volgens een 300 jaar oude traditie leven, net als de vroege pioniers. Dit zijn de Swamp People – erfgenamen van een traditie die staat voor zelfredzaamheid en sterke onafhankelijkheid en hen tot echte unieke Amerikanen maakt. In dit seizoen volgt HISTORY deze ‘swampers’ tijdens de belangrijkste periode van het jaar – het 30 dagen durende alligator jaagseizoen – waar een team achter een ellendige alligator aangaat die een eetlust voor honden heeft en het andere team naar een park gaat om een gevaarlijke bedreiging voor de openbare veiligheid te vangen.


Pawn Stars en Pawn Stars SA
Iedere maandag in mei vanaf 21:00 uur
Elke maandag krijg je een double bill aan Pawn Stars afleveringen te zien. Om 21.00 zie je de winkel in Las Vegas waar Rick en zijn familie hun scherpe oog en vaardigheden gebruiken om de waarde van de items vast te stellen. Om 22:00 uur zie je in Pawn Stars SA een winkel in Johannesburg, waar winkeleigenaar Roy Peretz, zijn partners Eytan en Liel en assistentes Irene en Solly klanten uit alle lagen van de bevolking ontvangen die hun meest vreemde, onverwachte of zelfs hilarische spullen komen verpanden of verkopen.Bron: History

Lees meer over: History, zender, Pawn Stars, Pawn Stars SA, Counting Cars, auto programma, Rick, History channel, mei programmering

Populair nieuws