Vijfde seizoen 'Homeland' compleet in Duitsland opgenomen

Opnames 5e seizoen Homeland compleet in Duitsland

Carrie werkt nu voor een privébedrijf.

Jim Pedd, 28 april 2015 12:12

Showtime en Fox 21 Television Studios hebben bekend gemaakt dat de opnames van het vijfde seizoen van Homeland in Duitsland plaats gaan vinden. De productie begint in juni en zal compleet in het land plaatsvinden. Daarmee is het de eerste Amerikaanse televisieserie die een volledig seizoen in Duitsland opneemt.
”Met het vierde seizoen, wist Homeland zichzelf op briljante wijze opnieuw uit te vinden. Het blijft de aandacht van de toegewijde fans vasthouden,” aldus Showtime Voorzitter David Nevins, toen het vijfde seizoen aangekondigd werd. De opnames van dit seizoen vinden twee jaar na de gebeurtenissen in het vierde seizoen plaats.

Carrie Mathison (Claire Danes) worstelt met haar verleden in de strijd tegen terreur en bevindt zich nu in Berlijn, vervreemd van de CIA en werkend voor een privé beveiligingsbedrijf. Het twaalf afleveringen tellende seizoen gaat in de herfst van start.


Lees meer over: Homeland, showtime, fox 21 television studios, vijfde seizoen, seizoen 5, duitsland, opnames, berlijn, david nevins, Claire danes

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws