search
'Revenge' na vier seizoenen voorbij
Series / Nieuws

'Revenge' na vier seizoenen voorbij

Het verhaal wordt tot een net einde gebracht.

ABC heft aangekondigd dat de dramaserie Revenge tot een einde gaat komen. Op 10 mei is de laatste aflevering van het vierde seizoen te zien, Two Graves en nu bevestigt showrunner Sunil Nayar aan Entertainment Weekly, dat de aflevering tevens dient als sluitstuk voor het verhaal van Emily Thorne (Emily VanCamp).


"Dit zal het einde van het verhaal zijn," aldus Nayar. "We hebben met het netwerk gesproken en wilden vooral verzekeren dat we vol zelfvertrouwen dit proces in gingen. Nu iedereen de geweldige finale heeft gezien, begrijpt iedereen dat dit precies het goede moment is om het verhaal tot een einde te brengen."

Toch had men een idee over hoe verder te gaan. "Maar dit is waarom ik zo blij ben met de studio en het netwerk, ze kiezen namelijk voor creativiteit. De serie is nog altijd populair, en wereldwijd geliefd. Ik begrijp waarom de zenders verder zouden willen, bijvoorbeeld vanuit economisch perspectief. Maar aan het einde van de dag steunen ze boven alles creativiteit. Ze hadden echt het gevoel met ons en hun partners, dat we een fantastische manier gevonden hadden om de verhalen te laten eindigen."

De serie debuteerde in de Verenigde Staten in 2011 met zo'n 10 miljoen kijkers, maar leverde de afgelopen tijd flink in. Een einde is dus niet vreemd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen