search
Dood in 'House of the Dragon' leidt tot meest gruwelijke scène
Series / Nieuws

Dood in 'House of the Dragon' leidt tot meest gruwelijke scène

Deze dood in seizoen 1 van \'House of the Dragon\' zal tot één van de meest gruwelijke momenten zorgen in de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Alle afleveringen van The House of The Dragon zijn ondertussen te bekijken. In de laatste aflevering zijn er een paar gebeurtenissen die leiden tot de series meest shockerende en vreedzame momenten.

In aflevering 10 gaat Lucerys Velaryon namelijk dood. Dit zal uiteindelijk leiden tot de meest gruwelijke scène in de serie.

Natuurlijk is het moment dat Aemond Targaryen en Vhagar hem vermoorden van zichzelf een heel gruwelijk moment, maar dat is niet het einde van deze moord.

Een dreigende burgeroorlog
Rhaenyra Targaryen was redelijk terughoudend om een burgeroorlog te starten. Na het verlies van Lucerys zal dat echter wel anders zijn.

Deze oorlog zal de Zeven Koninkrijken in tweeën verdelen. Bovendien zal de oorlog een hele specifieke wraak veroorzaken.

Deze specifieke wraak staat bekend als Blood and Cheese. Dit zijn twee mannen die worden ingehuurd om Helaena Targaryen te laten kiezen tussen haar twee zonen.

Dit zal waarschijnlijk in het begin van seizoen twee gebeuren, maar het is goed mogelijk dat dit moment uitgesteld gaat worden.

Kijk House of the Dragon op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen