search
'Jackass'-ster neemt nu de kijkers behoorlijk in de maling
Series / Nieuws

'Jackass'-ster neemt nu de kijkers behoorlijk in de maling

Johnny Knoxville lijkt misschien wel de kleur erin, maar niet zijn wilde haren te zijn verloren.

Het internet staat er vol mee: allerlei grappen ten koste van anderen, onvermoed gefilmd ter vermaak van de kijker ook wel genaamd de 'prank'. Nu schakelt de frontman van de Jackass-crew de hulp in van wereldsterren in de nieuwe serie The Prank Panel.

Televisienetwerk ABC heeft het groene licht gegeven voor een nieuwe komedieserie die niet gescript is. In The Prank Panel mogen alledaagse mensen hun pranks presenteren aan een team van gerenommeerde grappenmakers die gericht zijn op familieleden, vrienden en collega's. Het team onder leiding van Johnny Knoxville bestaat uit komiek Eric André (The Eric André Show) en actrice Gabourey Sidibe (Precious).

De grappen zijn nog niet klaar
De serie zal worden geproduceerd door ITV America en Kimmelot. Ook als uitvoerend producenten zijn zwaargewichten uit de wereld van de komedie aangesteld. Zo zullen Johnny Knoxille en Eric André zelf ook uitvoerend producent zijn. Maar ook Dave Jeser, Matt Silverstein, Scott Lonker en niemand minder dan Jimmy Kimmel.

Knoxville is natuurlijk zelf bekend van zijn extravagante rol in de serie en filmreeksen van Jackass. Als frontman van de groep wist hij vaak de grens op te zoeken van wat kan en wat grappig is. Eric André heeft sinds 2012 zijn eigen The Eric André Show. Een absurdistische sketchshow waarbij André de host is en grotendeels zichzelf speelt. Gabourey Sidibe is een Oscargenomineerde actrice die men vooral kent uit de film Precious uit 2009.

The Prank Panel staat gepland om uitgebracht te worden in 2023. Kijk hieronder alvast naar een korte video van de drie teamleden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen