'The Simpsons' verliest Ned Flanders, Mr. Burns en Schoolhoofd Skinner

The Simpsons verliest Ned Flanders

Een conflict met Fox maakt dat Harry Shearer niet meer door mag,

Jim Pedd, 15 mei 2015 om 13:45

Het lijkt erop dat The Simpsons één van zijn hoofdpersonen kwijt is. Ondanks dat televisiezender Fox recent nog aankondigde dat er een 27ste en 28ste seizoen komt, blijkt stemacteur Harry Shearer mogelijk te moeten stoppen. Hij sprak sinds het begin de stem in van personages als Mr. Burns, Ned Flanders en schoolhoofd Skinner.
Er blijkt al enige tijd een conflict gaande te zijn tussen Fox en Shearer, over de vrijheid die hij krijgt. De acteur kreeg nu bericht van de advocaat van uitvoerend producent James Brooks, dat The Simpsons verder gaan zonder hem. Dit komt omdat Fox niet meer zou willen dat Shearer zaken naast zijn werk voor de animatieserie doet. Hij mag dan niet meer meewerken aan andere series en toneelstukken, iets wat hij tot nu toe wel altijd gedaan heeft. Shearer ging daar niet mee akkoord en moet nu dus opstappen.

Helemaal zonder hoop hoeven jullie overigens niet te zitten. Shearer gaf aan nog open te staan voor nieuwe onderhandelingen, dus het is wachten op wat Fox beslist.Lees meer over: the simpsons, harry shearer, fox, televisieserie, seizoen 27, seizoen 28, mr burns, ned flanders, schoolhoofd skinner, james brooks, conflict, stemacteur

Informatie over de serie: The Simpsons

Populair nieuws