Seizoen 2 van 'Wednesday' zal zich meer richten op deze leden van de Addams Family

Meer tijd voor familie in 'Wednesday' seizoen 2

Het eerste seizoen staat meer in het teken van Wednesday's leven buiten haar familie om.

Glenn Walsh, 27 november 2022 09:51

De serie Wednesday dat gebaseerd is op de verhalen van de bekende Addams Family is nog maar net uit maar nu al hebben de showrunners grote plannen. Ondanks dat het tweede seizoen niet eens besteld is weten de makers dat ze zich meer op de familie gaan richten.
Wednesday en de gerelateerde verhalen van de Addams Familie hebben een lange geschiedenis. Het begon als een striptekening in 1938 maar werd al snel een TV-serie, een tekenfilm, twee zeer populaire films uit de jaren 90, een musical op broadway en een animatiefilm uit 2019. Reden genoeg voor Netflix om hier op uit te breiden met een serie over de mysterieuze dochter Wednesday van de Addams Family, gespeeld door Jenna Ortega.

Topje van de ijsberg
Een van de makers van Wednesday Al Gough vertelt in een interview dat hij meer van de andere leden van de Addams Family wilt toevoegen aan de serie en de al aanwezige personages meer schermtijd geven in het geval dat er een tweede seizoen besteld wordt.

Volgens hem is nog maar het topje van de ijsberg in beeld van wat de acteurs kunnen en hoe diep er in de personages gedoken kan worden. Sommige zijn echt geweldig in hun rol, zoals Catherine Zeta Jones die een fantastische Morticia speelt, aldus Al Gough. Ook Gomez, Uncle Fester en een leuke cameo van Christina Ricci (Wednesday uit de jaren 90 films) komen in de serie voorbij.

Alle afleveringen van Wednesday kan je kijken op Netflix.

Bron: IndieWire

Lees meer over: Wednesday, Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones, Netflix

Populair nieuws