search
Toont nieuwe promo Joe's grootste obsessie in seizoen 4 van 'You'?
Series / Nieuws

Toont nieuwe promo Joe's grootste obsessie in seizoen 4 van 'You'?

Joe raakt geïntrigeerd door iemand die wellicht zelf de nodige geheimen heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over een kleine maand kunnen we het nieuwste seizoen van You verwachten. Hoofdpersonage Joe Goldberg (Penn Badgley), de romanticus die genoodzaakt is zijn liefste te vermoorden doordat ze zo tegenvalt, is in Londen neergestreken.

De nieuwste promo, die je onderaan kunt bekijken, suggereert dat de dynamiek wel eens anders in elkaar zou kunnen steken.

Van jager naar prooi


Voorafgaand aan Joe's komst naar Londen is daar de Eat the Rich seriemoordenaar. Daar Joe door het leven gaat als docent Jonathan Moore, is het natuurlijk best mogelijk dat één van zijn studenten het op hem voorzien heeft.

Ongebruikelijke verdachten


De trailer heeft Phoebe (Tilly Keeper) al laten zien in een poging om Joe te verleiden. De nieuwste promo toont echter Kate (Charlotte Ritchie). Kate heeft een sterke aanwezigheid: bruinrood haar, rode lippenstift en smokey eyes: make up in felblauw.

Het grootste raadsel?


De promo toont Kate terwijl ze op haar telefoon zit, dan wel een boek leest. Joe's gedachten zijn te horen in een voice over. Kate is net een ijsberg: scherp, hard en verbergt dingen onder het oppervlak. Is zo iemand in staat tot moord? Joe vraagt zich hardop af of deze vrouw niet meer geheimen heeft dan hijzelf.

Kate, Phoebe, en een 'soortgenoot' van Joe: in seizoen 4 zal noch Joe, noch de kijker zich vervelen.

Seizoen 4 van You gaat in première op 9 februari.

Je kunt You seizoen 1 tot en met 3 volledige bekijken op Netflix.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen