Dit zijn de vijf grootste successen van Netflix tot nu toe

Vijf shows waar Netflix groot mee geworden is

De impact van deze series hebben Netflix gemaakt tot wat het nu is

Daan Kusen, 22 januari 2023 15:46

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Met al het negatieve nieuws dat momenteel over Netflix naar buiten komt is het ook wel eens leuk om naar de successen van de grote streaming site te kijken.

Lucifer

Laten we beginnen met Lucifer. De serie, over de duivel die samen met een detective misdaden oplost is inmiddels afgelopen, is één van Netflix' populairdere aankopen van Fox. Daar was de serie na drie seizoenen gecanceld.Bridgerton

Toen Bridgerton in 2020 op Netflix verscheen werd het al snel een van de best bekeken series, dankzij de drama, de weelde en de roddels. De serie werd in de eerste 28 dagen 625.490.000 uur bekeken.

De cast en de mix van moderne en instrumentale muziek werd ook geprezen.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Natuurlijk kunnen we Jeffrey Dahmer niet vergeten. Het gedramatiseerde verhaal van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer was een grote hit. Niet in de minste plaats vanwege de controverse die er achteraan kwam.Wedneday

Tim Burton's Wednesday was de serie die Dahmer van zijn eerste plek wist te krijgen. De show, met Jenna Ortega in de titelrol, was een fenomenaal succes.

Niet alleen onder Netflix kijkers, maar ook op Tiktok was de serie, of misschien wel beter gezegd, Wednesday's dans, een trend. Ook Doctor Who-actrice Michelle Gomez waagde zich aan de dans.Stranger Things

De impact van Stranger Things op Netflix zal inmiddels geen verrassing meer zijn. Het vierde seizoen werd in 28 uur maar liefst 1,352,090,000 uur bekeken.

Het vierde seizoen van Stranger Things was ook legendarisch door de muziek die er gebruikt werd. Onder andere Kate Bush en Metallica konden rekenen op nieuwe fans op Spotify.
Lees meer over: netflix, stranger things, lucifer, bridgerton, monster the jeffrey dahmer story, wednesday

Populair nieuws