Eerste teaser van 'The Leftovers' seizoen 2

Het nieuwe seizoen staat voor deze herfst op de planning bij HBO.

Michelle Iwema, 13 juni 2015 17:22

Het nieuwe seizoen van The Leftovers zal in de herfst op HBO worden uitgezonden. De eerste teaser hiervan is nu vrijgegeven door HBO en kan je hieronder bekijken.
The Leftovers liet in seizoen 1 zien dat er overal op de wereld mensen verdwijnen. De reden hiervoor is niet bekend, maar in totaal verdwijnt twee procent van de wereldbevolking. We volgen de gevolgen van deze verdwijningen in het kleine plattelandsdorpje Mapleton en hoe de inwoners die overgebleven zijn omgaan met het verlies van meer dan 100 mensen van hun gemeenschap drie jaar na deze gebeurtenis. Het verhaal van Kevin Garvey staat daarbij centraal. Hij is een politiecommissaris en vader van twee, die een zekere schijn van normaliteit probeert op te houden, terwijl die notie eigenlijk niet langer van toepassing blijkt.

De serie liet zich inspireren door de gelijknamige bestseller van Tom Perrotta, die de reeks samen met Damon Lindelof produceerde. Het boek en de serie bieden een originele kijk op het concept van de Bijbelse Vervoering. Justin Theroux speelt de rol van Kevin Garvey en zal deze in het nieuwe seizoen opnieuw op zich nemen.

Kijken jullie al uit naar het nieuwe seizoen hiervan?


Bron: Variety

Lees meer over: Justin Theroux, The Leftovers, nieuwe seizoen, HBO, teaser, tweede seizoen, herfst, verdwijningen, drama

Informatie over de serie: The Leftovers

Populair nieuws