TV-serie 'The Responder' met sublieme Martin Freeman nu op NPO Start

Martin Freeman is te zien in de politieserie 'The Responder'.

Nina Beerendonk, 18-02-2023 17:55

Goed nieuws voor fans van Britse misdaadseries: The Responder met Martin Freeman is vanaf nu te streamen op NPO Plus en NPO Start. In de trailer zien we alvast een hoop spannende beelden.
In januari 2022 kwam The Responder al uit in het Verenigd Koninkrijk, waar dit jaar ook het tweede seizoen uitgezonden zal worden. Nu is het eerste seizoen van de serie eindelijk ook in Nederland te zien.

Martin Freeman als politieagent

The Responder gaat over Chris Carson, die als politieagent werkt in Liverpool. Tijdens zijn nachtdiensten komt hij regelmatig in contact met de onderwereld. Carson heeft al last van psychische problemen, maar de dingen die hij op zijn werk tegenkomt maken het er niet beter op. Toch probeert hij er het beste van te maken.

Martin Freeman speelt in de serie de hoofdrol van Carson. MyAnna Burning speelt de rol van zijn vrouw Kate Carson en Adelayo Adedayo speelt zijn collega Rachel Hargreaves. Het eerste seizoen van The Responder bestaat uit vijf afleveringen.

Alle afleveringen van The Responder zijn te streamen op NPO Plus. Ook worden de afleveringen iedere vrijdagavond uitgezonden op NPO 2 en zijn ze daarna terug te kijken op NPO Start. Bekijk hieronder de trailer.


Lees meer over: Martin Freeman, The Responder, MyAnna Burning, Adelayo Adedayo, NPO, NPO Plus, NPO Start

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix