search
TV-serie 'The Responder' met sublieme Martin Freeman nu op NPO Start
Series / Trailer

TV-serie 'The Responder' met sublieme Martin Freeman nu op NPO Start

Martin Freeman is te zien in de politieserie 'The Responder'.

Goed nieuws voor fans van Britse misdaadseries: The Responder met Martin Freeman is vanaf nu te streamen op NPO Plus en NPO Start. In de trailer zien we alvast een hoop spannende beelden.

In januari 2022 kwam The Responder al uit in het Verenigd Koninkrijk, waar dit jaar ook het tweede seizoen uitgezonden zal worden. Nu is het eerste seizoen van de serie eindelijk ook in Nederland te zien.

Martin Freeman als politieagent


The Responder gaat over Chris Carson, die als politieagent werkt in Liverpool. Tijdens zijn nachtdiensten komt hij regelmatig in contact met de onderwereld. Carson heeft al last van psychische problemen, maar de dingen die hij op zijn werk tegenkomt maken het er niet beter op. Toch probeert hij er het beste van te maken.

Martin Freeman speelt in de serie de hoofdrol van Carson. MyAnna Burning speelt de rol van zijn vrouw Kate Carson en Adelayo Adedayo speelt zijn collega Rachel Hargreaves. Het eerste seizoen van The Responder bestaat uit vijf afleveringen.

Alle afleveringen van The Responder zijn te streamen op NPO Plus. Ook worden de afleveringen iedere vrijdagavond uitgezonden op NPO 2 en zijn ze daarna terug te kijken op NPO Start. Bekijk hieronder de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen