B.J. Novak heeft gastrol in finale vijfde seizoen 'Community'

B.J. Novak in finale Community

Hij speelt een beroemde televisiester.

Jim Pedd, 7 februari 2014 om 09:32

Binnenkort is er een korte pauze in het vijfde seizoen van Community. NBC zendt dan de Olympische Winterspelen uit, en dus kan er weer flink gewerkt wordt aan nieuwe afleveringen van de comedy. Het is aangekondigd dat niemand minder dan B.J. Novak (The Office) een rol zal spelen in de laatste afleveringen van het seizoen.
Novak voegt zich daarmee bij een lange rij van gaststerren van het vijfde seizoen. Denk maar aan Nathan Fillion en Walton Goggins, die tot nu toe al te zien waren. Maar binnenkort komen ook nog David Cross, Mitch Hurwitz, Vince Gilligan, Chris Eliott, Tim Heidecker en Eric Wareheim langs in gastrollen.

Er is niet veel bekend over het personage van Novak, maar volgens een bericht van Entertainment Weekly is hij in de eerste van de tweedelige finale te zien als ”een tv-ster in een sexy nieuwe serie.” De vraag is natuurlijk wat daarmee bedoeld wordt. Op het internet wordt gespeculeerd dat het specifiek om Inspector Spacetime gaat, een serie die binnen Community meermaals aangehaald wordt.

Het is overigens nog de vraag of Community terugkeert voor een zesde seizoen, al lijkt de grote hoeveelheid gaststerren een goede aanwijzing dat dit het geval zal zijn.

Bron: Screencrush

Lees meer over: community, bj novak, gastrol, ster, nbc

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws