Premièredata voor nieuwe seizoenen 'Arrow' en 'The Flash'

Premièredata voor Arrow en The Flash

Daarnaast is er promomateriaal vrijgegeven.

Jim Pedd, 26 juni 2015 08:00

The CW heeft de premièredata voor de nieuwe seizoenen van DC-series The Flash en Arrow vrijgegeven. Daarnaast is er wat promomateriaal voor de nieuwe seizoenen vrijgegeven. Die afbeeldingen kan je onderaan dit bericht bekijken. Synopsissen voor de nieuwe seizoenen zijn er helaas nog niet, maar die volgen vermoedelijk snel.
Het tweede seizoen van The Flash gaat op dinsdag 6 oktober in de Verenigde Staten in première. Veel weten we niet over het seizoen. Zeker is dat Grant Gustins Barry Allen het nog op moet nemen tegen een nieuwe reeks schurken. Verder worden er andere dimensies verkend in dit seizoen.

Dan is er het vierde seizoen van hitserie Arrow, dat gaat op woensdag 7 oktober in de Verenigde Staten in première. Oliver Queen (Stephen Amell) heeft het groene pak van Arrow dit seizoen aan de wilgen gehangen, maar vermoedelijk zullen we zien hoe hij uiteindelijk de Green Arrow wordt.
Lees meer over: The cw, the flash, arrow, grant gustin, barry allen, oliver queen, stephen amell, green arrow, seizoen 2, seizoen 4

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws