Eerste officiële blik op terugkeer 'The X-Files'

Eerste officiële blik op terugkeer The X-Files

Scully en Mulder zijn terug!

Jim Pedd, 26 juni 2015 om 14:27

Entertainment Weekly heeft een negental beelden vrijgegeven van het gloednieuwe seizoen van de iconische serie The X-Files. Hieronder foto’s van de zes afleveringen die in 2016 uitgezonden zullen worden, met foto’s van hoofdrolspelers David Duchovny (Fox Mulder), Gillian Anderson (Dana Scully) en gastacteurs Joel McHale en Annet Mahendru. Daarnaast is er een foto van het scenario van de eerste aflevering (My Struggle getiteld) en een beeld van bedenker Chris Carter, die werk achter de schermen verricht.
Waar de nieuwe reeks precies over zal gaan, is niet bekend. De afleveringen zouden grotendeels op zichzelf staan, maar tegelijk een band hebben met de overkoepelende mythologie van de serie, die tot dusverre negen seizoenen duurde. De serie, die 16 Emmy Awards won, 5 Golden Globes én een Peabody Award, volgt FBI-agenten Scully en Mulder, in hun onderzoeken naar mysterieuze, onopgeloste zaken.


Bron: EW

Lees meer over: the x files, fotos, afbeeldingen, nieuw seizoen, revival, david duchovny, fox mulder, gillian anderson, dana scully, joel mchale, annet mahendru, fox, chris carter

Populair nieuws