search
Regisseurs zesde seizoen 'Game of Thrones' onthuld
Series / Nieuws

Regisseurs zesde seizoen 'Game of Thrones' onthuld

Er zijn dit jaar twee nieuwkomers voor de serie.

EW heeft de namen van de regisseurs die de tien afleveringen van het zesde seizoen van Game of Thrones gaan verzorgen bekend gemaakt. Over nog geen maand gaat de productie al van start en dus werkt HBO hard aan het finaliseren van deals hiervoor. De lijst met regisseurs is als volgt.


Jeremy Podewsa (Afleveringen 1 & 2) "“ Hij beleefde zijn debuut in de serie met de afleveringen Kill the Boy en Unbowed, Unbent, Unbroken in seizoen 5.

David Sackheim (Afleveringen 3 & 4) "“ Hij is een nieuwkomer voor de serie, maar regisseerde al eens afleveringen van House M.D. en The Americans.

Jack Bender (Afleveringen 5 & 6) "“ De tweede nieuwkomer, die eerder de seriefinale van LOST regisseerde. Verder was hij één van de belangrijkste kandidaten voor de regie van Jack Ryan: Shadow Recruit.

Mark Mylod (Afleveringen 7 & 8) "“ Mylod regiseerde de afleveringen High Sparrow en Sons of the Harpy van seizoen 5.

Miguel Sapochnik (Afleveringen 9 & 10) "“ Hij regisseerde wat wij het hoogtepunt van seizoen 5 vonden: Hardhome. Nu mag hij de laatste twee afleveringen van het zesde seizoen verzorgen, met mogelijk weer een grote veldslag.

Afwezige op de lijst is Neil Marshall, die twee grote veldslagen regisseerde voor de serie. Hij maakte Blackwater in seizoen 2 en The Watchers on the Wall in seizoen 4. Verder was er Alex Graves, die in seizoen 5 een pauze nam en terug wilde keren voor seizoen 5. Hij is echter niet gevraagd om terug te keren.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen