MTV geeft eerste 8 minuten vrij van 'Scream'

MTV serie Scream

De serie zal 30 juni in première gaan op de muziekzender.

Michelle Iwema, 27 juni 2015 om 17:32

MTV heeft op hun site de eerste acht minuten vrijgegeven van hun nieuwe serie Scream, dat 30 juni in première zal gaan op de zender. Bella Thorne heeft een cameo in de serie en introduceerde de eerste minuten bij de talkshow Late Night With Seth Meyers. De trailer was al tijdens de MTV Awards vertoond.
De serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire horrorfilms. In de eerste acht minuten zien we hoe de tiener Nina wordt vermoord. Het lijkt eerst een crime of passion, maar niks is wat het lijkt. We maken kennis met een jonge loner genaamd Audrey, een nerd genaamd Noah en haar voormalige beste vriendin Emma.

Initieel was Bella Thorne de hoofdrol in de serie aangeboden. Zij gaf echter zelf aan liever een kleinere rol te spelen. "Ik had de optie om de hoofdrol te doen, maar ik vond deze meer iconisch," zei de actrice. Ik dacht dat het net dat beetje extra had en ik was ook nog nooit vermoord op het doek. Ik ben nog nooit vermoord in een rol die ik heb gespeeld. Ik was altijd het meisje dat tot het einde bleef leven."

Er werd al jaren terug aangegeven dat MTV van de populaire filmreeks een serie wilde maken. Van de serie zijn tien afleveringen gemaakt.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Bella Thorne, Scream, MTV, MTV serie, loner, nerd, moordzaak, Scream films, cameo, horrorfilms

Informatie over de serie: Scream

Populair nieuws