Vluchtige Instagram-teaser voor 'Game of Thrones' seizoen 4

Korte preview 'Game of Thrones' seizoen 4

HBO doet er alles aan om de fans lekker te maken.

Jan-Peter Rook, 8 februari 2014 13:00


Aanstaande zondag komt HBO met een 15 minuten durende preview van het aankomende vierde seizoen van de hitserie Game of Thrones. Om de fans alvast een beetje op te warmen heeft de studio bovenstaande Instagram-teaser online gezet.

In het vierde seizoen keren veel oude bekenden terug: Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Kit Harington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Charles Dance (Tywin Lannister), Carice van Houten (Melisandre) en Stephen Dillane (Stannis Baratheon).

Er is nog geen synopsis voor het seizoen, maar we weten dat de intriges nog altijd niet voorbij zijn. Na het in de val lokken van Robb Stark, lijkt de positie van de Lannisters sterker dan ooit. Maar hun acties hebben onvoorziene gevolgen, die de machtsbalans totaal veranderen. In het oosten probeert Daenerys haar machtsbasis te versterken, en in het noorden staat een grote strijd tussen de Wildelingen en Nachtwacht op het punt los te barsten.

Op 6 april gaat in de Verenigde Staten het vierde seizoen van de serie in première, en de nieuwe afleveringen zijn telkens één dag later in Nederland op HBO te zien.

Bron: HBO

Lees meer over: game of thrones, peter dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, kit harington, sophie turner, Alfie Allen, jack gleeson, Nikolaj Coster Waldau, charles dance, Carice van Houten, Stephen Dillane

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws