search
The Flash ook in 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

The Flash ook in 'Legends of Tomorrow'

En in het tweede seizoen van de serie is de slechterik meteen te zien.

Tijdens de uitreiking van de Saturn Awards sprak acteur Grant Gustin, die op dit moment voor The CW te zien is in The Flash, over de toekomstige slechterik in die serie. Daarnaast ging hij in op de aankomende spin-off serie, Legends of Tomorrow. Maar eerst die slechterik. Het lijkt erop dat Barry Allen niet lang hoeft te wachten op zijn volgende grote uitdaging.


"We introduceren een erg coole grote slechterik, bijna direct als de serie begint," aldus de acteur. Wie die slechterik zal zijn is de vraag, maar daar wilde de acteur uiteraard niet op ingaan. Verder ging Gustin nog kort in op de aankomende spin-off Legends of Tomorrow. "Ik maak daar vanaf het begin deel van uit," vertelde hij. "Ik mag The Flash zijn op drie tv-series. Anderhalf jaar geleden was ik nog werkloos, dus dat is erg cool."

Daarmee bevestigt de acteur natuurlijk ook meteen dat zijn personage ook weer te zien gaat zijn in Arrow. Op 6 oktober gaat het tweede seizoen van The Flash in première, een dag later gevolgd door het vierde seizoen van Arrow.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen