Eerste clip & nieuwe foto 'Sherlock' special

Eerste clip & nieuwe foto Sherlock special

Benedict Cumberbatch en Martin Freeman zien er ouderwets uit.

Jim Pedd, 10 juli 2015 om 08:00


Hieronder een nieuwe officiële foto van de Christmas Special van BBC-serie Sherlock. In de special zien we Sherlock (Benedict Cumberbatch) en John Watson (Martin Freeman), terwijl ze in 1895 een misdrijf proberen op te lossen. ”De special staat echt op zichzelf,” vertelden showrunners Mark Gatiss en Steven Moffat.

”We konden dit verhaal niet maken, als we het op een andere manier gedaan zouden hebben dan nu, met deze special. Het is geen onderdeel van het drie afleveringen tellende seizoen.” Verder had Moffat nog iets te vertellen over de vraag of er in de toekomst nog meer van dit soort specials zouden kunnen volgen.

”De eerste paar dagen vonden we het gewoon zo geweldig dat Benedict en Martin de juiste kleding droegen en dachten we: ‘Waarom doen we dit niet altijd? Waarom maakten we de fout om de boel te updaten?’” aldus Moffat. ”Tegen het einde misten we de moderne versie toch enigszins. Misschien veranderen we ze allemaal wel. Mark en ik denken dat we een Duitse propagandaversie in 1940 moeten maken.”


Lees meer over: sherlock, bbc, mark gatiss, steven moffat, amanda abbington, martin freeman, benedict cumberbatch, andrew scott

Informatie over de serie: Sherlock

Populair nieuws