search
Vermoedelijk geen Green Lantern in 'Arrow'
Series / Nieuws

Vermoedelijk geen Green Lantern in 'Arrow'

Ondanks eerdere hints, heeft Warner het personage gereserveerd voor de films.

Ondanks een hele reeks hints in het derde seizoen, zal Hal Jordan, a.k.a. The Green Lantern, vermoedelijk geen rol gaan spelen in het vierde seizoen van Arrow. In de comics is Hal Jordan een van de partners van Oliver Queen (Stephen Amell), en in de serie zagen we Oliver naar Coast City varen, de thuisstad van Jordan. Het lijkt er echter op dat het personage geen rol speelt in dit seizoen van de The CW-serie.


Uitvoerend producent Marc Guggenheim vertelde dat de Green Lantern Corps-film die in 2020 uitkomt, daar vermoedelijk een stokje voor heeft gestoken. "Ze hebben net de Green Lantern Corps film aangekondigd en ik zou me verbazen als er geen Hal Jordan in zit. Het zou geweldig zijn, maar ik betwijfel het."

Daarmee refereert Guggenheim naar de trend waarbij DC-personages niet langer beschikbaar zijn voor tv-series, als ze al in films zitten. Barry Allen en een reeks andere personage die belangrijk zijn in The Flash, zijn uitzonderingen op de regel, maar personages als Deadshot en Harley Quinn zullen niet op tv verschijnen.

Het nieuwe seizoen van Arrow gaat in oktober van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen