Keert een personage toch terug in 'Game of Thrones'?

Keert een personage toch terug in Game of Thrones?

Is hij / zij dood of niet?

Jim Pedd, 22 juli 2015 14:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds de finale van HBO’s Game of Thrones, wordt er gesproken over het lot van Jon Snow (Kit Harington). Het personage leek dood te gaan aan het einde van het vijfde seizoen, maar er zijn veel mensen die geloven dat hij nog leeft. Aanwijzingen daarvoor zijn er genoeg, zo verandert volgens velen de oogkleur van Jon Snow aan het einde van de aflevering. Maar ook buiten de serie zijn er hints, waaronder de volgende.
Kit Harington is vlakbij de set van de serie gespot in Belfast. Mogelijk keert de acteur dus toch terug voor de rol. Het zou goed kunnen dat hij net als Charles Dance vorig jaar, voor een paar scènes terugkeert, om de begrafenisscène van zijn personage te spelen. Anderzijds zou het ook kunnen dat Haringtons personage daadwerkelijk terugkeert.

Daar komt overigens bij dat de acteur zijn haren nog altijd niet heeft afgeknipt. Harington heeft al vaker laten weten niet blij te zijn met het kapsel van Jon Snow, dat hij contractueel verplicht is te houden tot het einde van zijn rol in de serie. Dat hij ze nog steeds niet afgeknipt heeft, duidt volgens fans erop dat hij in elk geval een (kleine) rol in het zesde seizoen heeft.

Wat denken jullie? Is het bovenstaande vooral wensdenken, of keert hij toch terug.


Bron: E! Online

Lees meer over: Game of thrones, hbo, seizoen 6, jon snow, kit harington, charles dance, belfast, opnames, acteurs, theorie

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws