Uitslag Poll: Positieve reacties op 'Heroes Reborn' trailer

Uitslag Poll: Positieve reacties op Heroes Reborn

Meer dan de helft van jullie geeft de serie een kans.

Jim Pedd, 22 juli 2015 18:49


Vorige week vroegen we jullie naar de eerste trailer voor Heroes Reborn. De NBC-serie keert net als veel andere klassiekers de laatste tijd terug naar de televisie en we wilden graag weten of jullie door de trailer overtuigd waren geraakt. Dat blijkt absoluut het geval te zijn.

Maar liefst 57% van de mensen die stemden, koos voor de optie erg tof, ik ga zeker kijken! Daarmee vindt de meerderheid te trailer overtuigend genoeg om de dertien afleveringen tellende miniserie een kans te geven. 20% van de mensen die de poll invulden vindt de trailer an sich wel prima, maar is nog niet overtuigd.

Daar staat nog eens 14% tegenover, die het een erg matige trailer vindt, maar de boel toch een kans wil geven. Vermoedelijk heeft dat te maken met de oude seizoenen van de serie, die toch door velen bekeken zijn.

Het nieuwe seizoen speelt zich een jaar na een terroristische aanslag in Odessa, Texas af. De aanval heeft de stad compleet met de grond gelijk gemaakt en de regering geeft de mensen met speciale krachten de schuld. Dat is de reden dat velen van hen zich nu verschuilen voor gewone mensen. Twee van zulke voortvluchtigen zijn Luke (Zachary Levi) en Joanne (Judith Shekoni). Zij hebben iemand die belangrijk voor hen was verloren in de aanslag en zoeken wraak. Noah Bennet, a.k.a. HRG (Jack Coleman) verschuilt zich ook, maar wordt gevonden door Quentin Frady (Henry Zebrowski), die zijn hulp nodig heeft bij het ontdekken van de waarheid achter de gebeurtenissen.

Het seizoen gaat in de VS op 24 september in première.

Wat vinden jullie van de trailer van 'Heroes Reborn'?
Erg tof, ik ga zeker kijken! 57%
Prima trailer, maar ik ben nog niet overtuigd 20%
Heel matig, hoewel ik het wel een kans ga geven 14%
Slecht, ik ga niet kijken 6%
Anders... 2%

Lees meer over: Poll, comic con, san diego comic con, trailer, mening, heroes reborn, nbc, heroes, jack coleman, noah bennet, Zachary levi, Judith shekoni, henry zebrowski

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws