Nieuwe foto's en details zesde seizoen 'The Walking Dead'

Nieuwe indrukken zesde seizoen The Walking Dead

Nog een paar maanden tot de première van het seizoen.

Jim Pedd, 31 juli 2015 om 15:40

EW heeft een aantal foto’s en details rond het zesde seizoen van AMC-serie The Walking Dead vrijgegeven. Onderaan dit bericht tref je foto’s van Rick Grimes (Andrew Lincoln), Daryl Dixon (Norman Reedus), Carol Peletier (Melissa McBride) en nieuwkomers Heath (Corey Hawkins), Carter (Ethan Embry) en Dr. Denise Cloyd (Merritt Wever).
Showrunner Scott M. Gimple onthulde enkele details rond de nieuwe personages. Allereerst zal Wever de rol van Dr. Denise Cloyd spelen, een personage uit de comics dat gewonden oplapt. Daarnaast is Embry het personage Carter. ”Hij is een combinatie van een paar personages die we nog niet gezien hebben, of die we niet naar andere personages konden brengen,” aldus Gimble. ”Hij komt uit Alexandria en heeft daar de hele tijd heel druk gewoond.”

Hawkins mag de rol van Heath spelen, iemand die verantwoordelijk is voor de voorraden en een relatie krijgt met Dr. Cloyd. ”Hij is geweldig en ik vind het super om te zien hoe hij Heath tot leven brengt. Het is fijn om hem te zien in de rol. Als de camera’s draaien is hij ruw en sceptisch en als ze uit staan, is hij gewoon een malle fan.”

Het nieuwe seizoen gaat op 11 oktober van start met een 90 minuten durende aflevering. Daarin zijn maar liefst 650 Walkers te zien, een record voor de show.

Bron: EW

Lees meer over: the walking dead, amc, seizoen 6, fotos, andrew lincoln, norman reedus, melissa mcbride, corey hawkins, ethan embry, merritt wever

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws