'Legends of Tomorrow' vindt zijn Hawkman

Legends of Tomorrow vindt zijn Hawkman

Het personage wordt eerst geïntroduceerd in Arrow en The Flash.

Jim Pedd, 4 augustus 2015 om 14:46

Falk Hentschel zal de rol van Carter Hall, a.k.a. Hawkman gaan spelen in Arrow, The Flash en uiteindelijk ook Legends of Tomorrow. De acteur is eerst te zien in de twee series, alvorens hij naar de ensemble-reeks van zender The CW mag.
Carter Hall is in de comics de laatste incarnatie van een Egyptische prins, die gereïncarneerd raakt via zijn zielsverwant, Kendra Saunders (gespeeld door Ciara Renee). Net als Kendra, heeft Carter toegang tot de krachten van de Havik god Horus, waardoor hij in de gevleugelde held Hawkman kan veranderen.

Of hij ook deze oorsprong krijgt in de series van The CW, is niet zeker. Wel weten we dat hij eerst te zien gaat zijn in de crossover afleveringen tussen Arrow en The Flash. Daarna is hij te zien in Legends of Tomorrow, dat laat zien hoe Rip Hunter (Arthur Darvill) terug in de tijd reist om Vandal Savage te stoppen, een onsterfelijke schurk die door de tijd voor chaos zorgt.

Uitvoerend producent Marc Guggenheim liet tijdens de Comic-Con nog weten dat de eerste afleveringen van de nieuwe seizoenen van Arrow en The Flash bepaalde personages voor de spin-off zullen introduceren. Seizoen twee van The Flash gaat op 6 oktober in première, een dag later het vierde seizoen van Arrow.

Lees meer over: Legends of tomorrow, the flash, arrow, falk hentschel, the cw, hawkman, Kendra saunders, Ciara renee, carter hall, Arthur darvill, marc Guggenheim

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws