Eerste trailer van Amazon- serie 'Sneaky Pete'

Eerste trailer van 'Sneaky Pete'

Giovanni Ribisi licht Bryan Cranston op in de pilot.

Michelle Iwema, 6 augustus 2015 om 12:36


De eerste trailer van de Amazon- serie Sneaky Pete is vrijgegeven en kan je hierboven bekijken. De pilot-aflevering zal op 7 augustus worden uitgezonden. Het project werd bedacht door Breaking Bad- acteur Bryan Cranston en hij zal in de pilot een cameo hebben.

Het verhaal van Sneaky Pete gaat over een 30-jarige oplichter gespeeld door Giovanni Ribisi, die na de gevangenis te hebben verlaten de identiteit aanneemt van zijn voormalige celgenoot Pete. Hij klopt aan bij de familie van deze Pete, die zijn identiteit geloven omdat ze de echte Pete al meer dan twintig jaar niet hebben gezien. Door als Pete door het leven te gaan, verschuilt hij zich voor de mensen waaraan hij nog flink wat geld verschuldigd is. Naast Ribisi zijn er ook rollen voor Marin Ireland, Margo Martindale, Peter Gerety, Libe Barer en Shane McRae. Zoals je in de trailer kunt zien, heeft Cranston in de pilot een cameo als iemand die door 'Pete' is opgelicht.

Gaan jullie de pilot kijken en wat verwachten jullie van de serie na het zien van de trailer?

Bron: Variety

Lees meer over: Sneaky Pete, Bryan Cranston, Breaking Bad, Giovanni Ribisi, Amazon, serie, pilot, trailer, oplichter, identiteit

Populair nieuws