Ook Wally West naar tweede seizoen 'The Flash'

Ook Wally West naar tweede seizoen The Flash

Naast Barry Allen en Jay Garrick is er dus nog een speedster gecast.

Jim Pedd, 7 augustus 2015 om 14:16

Er is een derde snellerik toegevoegd aan de cast van The CW’s The Flash. Acteur Keiynan Lonsdale mag de rol van Wally West gaan spelen in het tweede seizoen van de show. Hij is het neefje van Iris West, die in de serie gespeeld wordt door Candice Patton. Het toeval wil dat Wally in de comics net als Barry Allen (Grant Gustin) door een ongeluk supersnel wordt.
Naast Barry Allen en Wally West is in het tweede seizoen van de serie ook Jay Garrick te zien, die gespeeld wordt door Teddy Sears. Daarmee zijn er maar liefst drie snelle superhelden te zien in het seizoen. ”Net als toen we Grant [Gustin] voor het eerst ontmoetten, wisten we bij Keiynan meteen dat hij alles in zich had om een held te spelen,” vertelde producent Andrew Kreisberg over het casten van Lonsdale. “We zijn erg blij dit geliefde personage naar de serie te mogen brengen.”

Vanaf dinsdag 6 oktober is de serie weer te zien.

Lees meer over: The flash, the cw, wally west, iris west, Candice patton, barry allen, grant gustin, teddy sears, jay Garrick, Andrew kreisberg, keiynan lonsdale

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws