search
Wentworth Miller en Dominic Purcell terug voor meer 'Prison Break'
Series / Nieuws

Wentworth Miller en Dominic Purcell terug voor meer 'Prison Break'

Fox bevestigt de terugkeer van de serie.

Fox bevestigde tijdens het TCA panel dat Prison Break voor een kort nieuw seizoen terug zal keren. De terugkeer was al onofficieel aangekondigd, maar nu bevestigt Fox allerhande details rond de nieuwe reeks. Zo zullen Wentworth Miller en Dominic Purcell beiden terugkeren.


"Ik zou het als een soort vervolg omschrijven," vertelde Fox voorzitter en CEO Dana Walden aan EW. "Het pikt het verhaal van de personages een paar jaar na het laatste seizoen in de serie op. De broers keren terug. Sommige iconische personages van die serie keren terug. Er worden zeker vragen beantwoord die we aan het einde van de serie nog over hadden."

Belangrijk is bijvoorbeeld waarom Millers Michael Scofield terug kan keren, aangezien die in de telefilm The Final Break dood ging. "Dat wordt niet genegeerd," vertelde Walden daarover. "Je krijgt een bevredigend antwoord op de vraag waarom deze personages nog leven. Ik denk niet dat compleet genegeerd wordt wat in die aflevering te zien was. Maar wat hij [bedenker Paul Scheuring] aan ons voorstelde, was een zeer logische en geloofwaardige uitleg in de wereld van Prison Break."

De nieuwe reeks krijgt tien afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen