Matt Ryan als Constantine in 'Arrow' te zien

Matt Ryan als Constantine in Arrow te zien

Het personage keert dan toch terug naar televisie.

Jim Pedd, 13-08-2015 16:47

NBC gaf de serie Constantine slechts één seizoen, maar nu keert het DC-personage toch terug. Matt Ryan zal als gastacteur op komen dagen in het vierde seizoen van Arrow. Wat de rol van Constantine precies wordt in de (vijfde) aflevering, die de titel Haunted heeft gekregen, is niet zeker.
Vermoedelijk moet hij helpen als de pijl en boog van Oliver Queen (Stephen Amell) niet genoeg blijken. "We kijken ernaar uit om Matt Ryan als John Constantine te hebben in een aankomende aflevering van Arrow," vertelde producent Marc Guggenheim in een statement. "De introductie van magie en mysticisme in deze serie dit seizoen biedt een organische mogelijkheid om John Constantine naar Arrow te brengen en naar The CW's DC-universum."

Eerder nog bood Amell aan een gastrol te spelen in Constantine, als die serie een tweede seizoen zou krijgen. Dat mocht dus niet zo zijn, maar we krijgen het personage wel nog te zien. Hieronder de aankondiging van Ryan.


Bron: THR

Lees meer over: arrow, constantine, matt ryan, gastrol, stephen amell, dc, dc comics, the cw, nbc, oliver queen, marc guggenheim

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws