Bekijk de openingsscène van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Een nieuwe Inhuman en de superkrachten van Daisy Johnson.

Bram de Groot, 25-09-2015 22:49


ABC en Marvel Entertainment hebben de eerste paar minuten onthuld van de eerste aflevering van alweer het derde seizoen van de Marvel Cinematic Universe tv-spinoff Agents of S.H.I.E.L.D.. Je ziet onder meer een nieuwe Inhuman en de superkrachten van Daisy Johnson a.k.a. Quake (Chloe Bennet).

De eerste aflevering heeft de volgende synopsis gekregen:

Directeur Phil Coulson (Clark Gregg) en Agent Daisy Johnson (Bennet) zijn - na het gevecht met Jiaying en haar leger van Inhumans - in de leiding in de wereldwijde zoektocht van S.H.I.E.L.D. naar meer mensen met krachten. Coulson en het team komen erachter dat ze niet de enige zijn die op zoek zijn naar nieuwe Inhumans.

Als Coulson en het team een nieuwe Inhuman ontdekken, komt S.H.I.E.L.D. recht tegenover een andere organisatie te staan. En nog bijkomend van Simmons' dramatische verdwijning, zet Fitz alles op alles om erachter te komen hoe hij haar terug kan halen.


Het nieuwe seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. start op 29 september, op de Amerikaanse zender ABC.

Bron: Marvel Entertainment

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 3, ac dc, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2015, Chloe Bennet

Populair nieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie