Vierde seizoen 'Penoza' niet voor 2015

Vierde seizoen Penoza niet voor 2015

Monic Hendrikcx ziet een terugkeer wel zitten.

Jim Pedd, 20 februari 2014 om 09:38

In 2013 was het derde seizoen van de Nederlandse misdaadserie Penoza op televisie te zien. Al snel kwam er van de KRO het bericht dat er waarschijnlijk ook een vierde seizoen zal komen. Nu is daar iets meer over duidelijk. Het seizoen lijkt niet te komen vóór 2015.
De Omroep KRO laat in een bericht weten dat het zeker de bedoeling is het vierde seizoen te maken, ”maar het is nog niet honderd procent zeker.”

Ook hoofdrolspeelster Monic Hendrikcx laat weten het vierde seizoen te zien zitten. Zij speelt in de serie het personage Carmen, en gelooft in een vierde seizoen. Problematisch daarin is dat de toekomst van haar personage onzeker is aan het einde van het derde seizoen. ”Als het aan mij ligt, leeft Carmen nog,” aldus Hendrikcx. "Ik ben nog lang niet klaar met Carmen, er is nog genoeg te vertellen."

"Als Penoza 4 gemaakt wordt, is dat niet eerder dan in 2015, met de bedoeling de serie in hetzelfde jaar nog uit te zenden. Op dit moment worden alle mogelijkheden voor het vervolg onderzocht, dat geldt ook voor de rolbezetting," concludeert de KRO zijn bericht.


Bron: Televizier

Lees meer over: penoza, monic hendrikcx, seizoen 4, kro, serie

Informatie over de serie: Penoza

Populair nieuws