search
Deze grote actiefilm gaat Netflix vanaf aankomende vrijdag bestormen

Deze grote actiefilm gaat Netflix vanaf aankomende vrijdag bestormen

Netflix zet aankomende vrijdag de actiefilm Lift online: hopelijk een nieuwe topper.

Bram de Groot
Vanaf aankomende vrijdag 12 januari kijk je op Netflix de nieuwe Original Lift. De actievolle misdaadkomedie komt van regisseur F. Gary Gray, die afgelopen jaren indruk wist te maken met Straight Outta Compton (2015) en The Fate of the Furious (2017) en misschien wat minder met Men in Black: International uit 2019.

Lift biedt niet alleen de nodige actie, misdaad en humor. Je krijgt ook een aantal sterren te zien, met Kevin Hart voorop. Andere rollen komen van Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Jacob Batalon, Jean Reno en Sam Worthington.

Lift in de Lucht


De film laat zien hoe een groep dieven onder leiding van meesterdief Cyrus Whitaker (Hart) een onmogelijk overval pleegt op een passagiersvliegtuig om $500 miljoen aan goud buit te maken. Tijdens de vlucht van Londen naar Zürich gaat waarschijnlijk niet alles even vlekkeloos.

Een belangrijke rol lijkt weggelegd voor Loki en Black Mirror-actrice Mbatha-Raw. Zij is een van de zes teamleden van het personage van Hart.

Vrijdag


Lift staat aankomende vrijdag online en als je zin hebt om je weekend te starten met een grote nieuwe film, dan zit je waarschijnlijk goed. Hieronder de eerdere trailer.Wil je een herinnering krijgen, dan zet je het belletje aan in Netflix.

Aanbevolen artikelen