search
Oscarwinnares Melissa Leo in 'I'm Dying Up Here'
Series / Nieuws

Oscarwinnares Melissa Leo in 'I'm Dying Up Here'

Ook Sebastian Stan (Captain America) en Clark Duke (Sex Drive) spelen een rol in de duistere komediepilot.

Oscarwinnares Melissa Leo (The Fighter, Frozen River), Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier, The Martian) en Clark Duke (Hot Tub Time Machine, Sex Drive) zijn toegevoegd aan de cast van I'm Dying Up Here, een nieuwe duistere komediepilot van Showtime. Het drietal vergezeld de eerder aangetrokken Ari Graynor, Andrew Santino, RJ Cyler, Erik Griffin en Stephen Guarino. Mocht de pilot leiden tot een serie, dan zullen Leo en Duke veelvuldig in de show te zien zijn. Stan, daarentegen, houdt het bij een gastrol.


I'm Dying Up Here - gebaseerd op het gelijknamige non-fictieboek van William Knoedelseder - speelt zich af in het Los Angeles van de jaren zeventig. Stand-upcomedy begon uit te groeien tot iets groots en veel grote carrières stonden op het punt van beginnen. De pilot legt een vergrootglas op de hilarische maar complexe wereld waarin men geld verdient met het aan het lachen maken van mensen.

Leo speelt Goldie, de ordinaire, meedogenloze eigenares van een komedieclub. Ze leidt haar zaak met harde hand en doet niet aan medelijden. Stan is Clay, een grappige en charmante komediant die op het punt staat door te breken, maar tegelijkertijd bang is om irrelevant te worden. Hij wordt op handen gedragen door zijn ex, een komediante genaamd Cassie (Graynor). Tot slot speelt Duke de rol van Larry, een jonge grappenmaker uit Boston met een hoop lef. Hij verhuist naar Los Angeles in de hoop door te breken.

I'm Dying Up Here werd geschreven door Dave Flebotte (Masters of Sex, Will & Grace, Desperate Housewives). Hij treedt tevens op als uitvoerend producent, evenals Jim Carrey (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), Michael Aguilar (The Departed) en Christina Wayne (Copper). De pilot zal worden geregisseerd door Jonathan Levine, bekend van films als 50/50 en Warm Bodies.

De opnames van I'm Dying Up Here gaan dit najaar van start in Los Angeles

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen