search
AMC maakt zombieserie van George Romero
Series / Nieuws

AMC maakt zombieserie van George Romero

Manhattan is een safezone binnen een door zombies overspoelde wereld, maar niet lang meer.

Zombies zijn bijzonder populair op dit moment. The Walking Dead trekt bij AMC in zijn zesde seizoen nog steeds miljoenen mensen naar de zender. Nu is er een gerucht dat Empire of the Dead, een comic waar legendarisch figuur in de horrorwereld, George Romero, aan meewerkte, naar AMC komt. Eén van de mensen die meewerkten aan de comics, Arthur Suydam, stelt dit.


"De serie die ik net af heb gemaakt, voor Marvel Comics, dus van mij en George Romero, komt naar AMC," vertelde Suydam. "Dit wordt een grote nieuwe zombieserie op AMC." Het was al langer bekend dat de serie mogelijk naar het kleine scherm zou komen. De serie, gebaseerd op de 15-delige reeks, wordt geschreven door Romero en partner Peter Grunwald.

De comic heeft uiteraard ook een synopsis: Welkom in New York, jaren nadat een plaag van ondoden de wereld overviel. Maar alleen omdat Manhattan in quarantaine verkeert, wil dat niet zeggen dat iedereen daar veilig is! Niet alleen bevinden zich vleeseters in Manhattan, ook is er nog een oeroud roofdier dat er klaar voor is een flinke hap te nemen uit de Big Apple!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen