search
Girl Meets World krijgt derde seizoen
Series / Nieuws

Girl Meets World krijgt derde seizoen

Riley en Maya gaan naar de hogeschool!

Disney Channel heeft bekend gemaakt dat haar serie Girl Meets World een derde seizoen krijgt. In het derde seizoen, dat verwacht wordt in de lente van 2016 volgen we de avonturen van Riley en Maya op de hogeschool.


Girl Meets World is een sequel van die andere reeks genaamd Boy Meets World. Hierin volgen we Cory (gespeeld door Ben Savage) en de dochter van Topanga (Danielle Fishel) genaamd Riley (Rowan Blanchard) evenals haar vriendin Maya (gespeeld door Sabrina Carpenter). In het derde seizoen krijgen de personages te maken met alle obstakels die gepaard gaan met het leven aan de hogeschool. Gaande van vriendschappen die worden gesmeed tot problemen met familie en ga zo maar door. In seizoen 2 kreeg de kijker vaak verrassend zware onderwerpen te verduren. Zo werden niet alleen autisme, maar ook cyber bullying nadrukkelijk in de reeks verwerkt.

Sinds de start van de sequel werden verschillende acteurs uit de reeks Boy Meets World terug opgerakeld. Het ging hierbij onder meer om Rider Strong, Will Friedle en Trina McGee.

Ben jij ook al zo benieuwd naar de avonturen van Riley en Maya aan de hogeschool?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen