search
Setfoto 'The Last of Us' toont voor het eerst de nieuwste schurk in het verhaal
Series / Foto's

Setfoto 'The Last of Us' toont voor het eerst de nieuwste schurk in het verhaal

De casting van deze antagonist is bevestigd door de foto die deze fan online plaatste.

Twitteraar @CaptCanuck66 doet ongetwijfeld vele fans een plezier door het plaatsen van deze foto. Onlangs is de casting bekendgemaakt van de antagonist Isaac Dixon, die in het tweede seizoen een belangrijke rol speelt.

Niemand minder dan Emmy-winnaar Jeffrey Wright zal de rol van Isaac spelen. Wright bevindt zich op bekend terrein aangezien hij in de game de stem van Isaac insprak. Je kunt de foto hier bekijken.

Opnieuw gecast


De karakteracteur is bij het grote publiek bekend als Arnold Weber/Bernard Lowe in Westworld, maar heeft er een indrukwekkende carrière opzitten. Zo speelde hij Peoples Hernandez in Shaft, het veelgeprezen Angels in America en werd genomineerd voor een Oscar voor de film American Fiction.

De meeste rollen zijn in de serie opnieuw gecast, wat Wright tot een van de uitzonderingen maakt. Naast Wright heeft The Last of Us ook Merle Dandridge gecast om dezelfde rol nogmaals te spelen in de live-action versie.

Gevaarlijke wereld


Isaac speelt een sleutelrol in het tweede seizoen als leider van het Washington Liberation Front (WLF). Hij is iemand die de nodige macht heeft wat hem automatisch gevaarlijk maakt in de dystopische wereld van de hitserie.The Last of Us seizoen 2 wordt in 2025 verwacht. Kijk ondertussen The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Was jij onder de indruk van het eerste seizoen van The Last of Us?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen