search
SerieTotaal tipt: 4 spannende series op NPO Plus/Start
Series / Specials

SerieTotaal tipt: 4 spannende series op NPO Plus/Start

Vier spannende series die je nu kan streamen op NPO Plus.

Ben je benieuwd naar welke series je kan streamen op de Nederlandse NPO Plus? In dit artikel geven we 4 spannende kijktips op de kleine streamingsite. Je hebt geen abonnement op Netflix of Disney+ meer nodig.

PenozaDeze Nederlandse serie met Monic Hendrickx in de hoofdrol ging in 2010 in première. Al snel werd de serie vernieuwd voor een derde seizoen. In 2017 eindigde de serie op NPO Plus met een totaal van vijf seizoenen.

In PENOZA ontdekt Carmen van Walraven (Hendrickx) dat haar man een prominente rol heeft in de criminele onderwereld. Wanneer hij vermoord wordt, wordt het leven van Carmen op zijn kop gezet.Blue LightsVan de criminele onderwereld naar een spannende politieserie. De Britse Blue Lights is gemaakt en geschreven door Declan Lawn en Adam Patterson en was voor het eerst te zien in 2023. Nu is seizoen 1 te streamen op NPO Plus.

Blue Lights gaat over drie nieuwe politieagenten in Noord-Ierland. Ze krijgen te maken met heftige dreigementen die hun werk zeer moeilijk maken. Ondertussen vervaagt langzaam de grens tussen werk en privé.De verschrikkelijke jaren tachtigDeze Nederlandse serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tim Kamps. Hij verzorgde ook de regie van de serie op NPO Start.

De verschrikkelijke jaren tachtig speelt zich af in een woongroep in de jaren tachtig. De serie volgt Piet, een meisje van negen. Ze doet haar best om een zo normaal mogelijk leven te leiden in haar ongewone situatie.Witness Number 3Witness Number 3 is een Britse dramaserie uit 2022. Deze ietwat onbekende serie op NPO Plus is geregisseerd door Diarmuid Goggins en geschreven door Thomas Eccleshare.

Witness Number 3 volgt Jodie, een kapster. Zij is getuige van een moord en wordt kroongetuige in het onderzoek. Al snel komt ze erachter dat ze in levensgevaar verkeert.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op NPO Plus?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen