search
Eerste recensies voor controversiële 'Mayor of Kingstown': kijken of skippen?
Series / Nieuws

Eerste recensies voor controversiële 'Mayor of Kingstown': kijken of skippen?

Seizoen 3 van Mayor of Kingstown verplettert de scores van seizoen 1 en 2.

In 2021 kwam de maker van Yellowstone, Taylor Sheridan, samen met Hugh Dillon uit met een gloednieuwe thriller. Mayor of Kingstown werd al snel erg populair bij kijkers en onlangs is het derde seizoen uitgekomen.

Seizoen 1 scoorde zeer slecht bij critici op Rotten Tomatoes. Zij gaven Mayor of Kingstown namelijk een score van 33%, terwijl het publiek de serie beloonde met een score van 89%. Dit verschil werd iets kleiner bij seizoen 2, toen critici de serie 50% gaven.

Seizoen 3


Geleidelijk aan zijn de critici toch van de serie gaan houden, aangezien seizoen 3 wordt beloond met een fantastische score van 80% (op het moment van schrijven). Het publiek is nog bijna even enthousiast over de serie en geeft een score van 88% (op het moment van schrijven).

De serie vertelt het verhaal van een fictieve stad, Kingstown. De familie McLusky bewaart al jarenlang de vrede, maar achter de schone schijn van de stad ligt een lelijke laag van racisme, corruptie en ongelijkheid.

Rotten Tomatoes


Alan French van FandomWire schrijft dat de serie door de veranderingen die in dit nieuwe seizoen zijn aangebracht "een kans heeft gekregen". De eerste drie afleveringen "geven namelijk sterke hoop voor de toekomst".Ook Ben Gibbons van Screen Rant prijst de eerste afleveringen: "Mayor of Kingstown [...] begint explosief, met Renner [Mike McLusky] in topvorm, maar de spanning begint te stagneren dankzij Mike's heldendaden."

SkyShowtime


Als je benieuwd bent geworden naar het grimmige derde seizoen, stream dan Mayor of Kingstown op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kun jij genieten van Mayor of Kingstown?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee / Niet gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen